Πότε θα γίνει η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού της Eurovision 2021;

 

 

 

 

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, όπως αποκάλυψε η ερμηνεύτρια Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Η Stefania μίλησε σε απευθείας σύνδεση για ένα «φανταστικό αποτέλεσμα», ενώ ο Κώστας Καρύδας, ο σκηνοθέτης του video clip, ανέφερε ότι το video αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία βασίζεται στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή. Πρόσθεσε επίσης ότι το video clip θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στεφανία: «Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό»!

Στο ρεπορτάζ που είχε προηγηθεί στα εξωτερικά γυρίσματα του video clip, η Stefania μίλησε με ενθουσιασμό για το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn: «Το “Last Dance” είναι τέλειο! Είναι χορευτικό, είναι ποπ, έχει vibes από την Dua Lipa, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ!»

 

Sfera 94.4 - Ραδιοφωνικός Σταθμός Αργολίδας - copyright © 2021